Partners

DP-5316311686.JPEG

Turkish Airlines

De "rijzende ster van Turkije", Turkish Airlines begon zijn reis in 1933 met slechts vijf vliegtuigen. Vandaag werkt het met een passagiers- en vrachtvloot van 327 vliegtuigen en met dezelfde enthousiasme net als de eerste dag na al die jaren. Door deze aanzienlijke groei die het heeft bereikt, kan Turkish Airlines zich tot de selecte top luchtvaartmaatschappijen van de wereld rekenen. Door deze prominente positie en energie te versterken met zijn aanzienlijke groeicijfers en innovatieve aanpak heeft Turkish Airlines altijd zijn handtekening gezet onder belangrijke successen in de sector. Een van deze succesverhalen is ongetwijfeld de grootste vliegtuig-order in de Turkse burgerluchtvaartgeschiedenis, met een belangrijk besluit dat de luchtvaartmaatschappij in 2013 heeft genomen. Met deze beslissing wilde de nationale luchtvaartmaatschappij de gemiddelde leeftijd van de vloot de komende jaren behouden en de kwaliteit ervan verder verhogen. Als de bestelling van 170 vliegtuigen is geleverd, zal de totale vloot van de maatschappij inclusief vrachtvliegtuigen 500 vliegtuigen tellen.

PHOTOS
DP-510181531171.JPEG

SunExpress

SunExpress werd in oktober 1989 opgericht als een dochteronderneming van de twee toonaangevende luchtvaartmaatschappijen Turkish Airlines en Lufthansa. Tegenwoordig vervoert SunExpress ongeveer 9 miljoen passagiers per jaar. Met zijn 28 jaar ervaring en daarmee de lange termijn verbintenis in het verkeer tussen de thuismarkten van Turkije en Duitsland, heeft de luchtvaartmaatschappij de reputatie verworven van de vakantiespecialist, zelfs buiten Turkije.

PHOTOS

Tailwind Airlines

Tailwind Airlines, een Turks-Brits partnerschap; werd opgericht om een permanente en effectieve plaats in de burgerluchtvaartsector te bereiken en om een airline van hoge kwaliteit te bieden, geschikt om aan uw wensen te voldoen. De meest ervaren en meest deskundige namen van de luchtvaart zijn samengekomen onder het dak van Tailwind Airlines om een solide infrastructuur voor dit doel te creëren.
De doelstellingen van Turkije zijn afhankelijk van de ontwikkelingen in de belangen van het luchtvervoer om 50 miljoen toeristen te bereiken. De tevredenheid van de passagiers stoelt op de internationale toeristische chartervluchten die bijdragen aan dit objectief.

Als nobel doel heeft Tailwind zowel economische als kwaliteitsdiensten te bieden. Met dit doel brengt het een frisse wind en nieuwe adem in de Turkse burgerluchtvaart. 
PHOTOS