DP-55221349273.JPEG

Online boeken

Met FlyBru kan je eenvoudig je vluchten online boeken.
Onze eigen Turkish Airlines chartervluchten Eskişehir vind je in de zoekbalk onder Eigen Charters. Hier maak je de keuze voor een enkele reis of een retour, het parcours en kies je de data. Onze vluchtdagen zijn op de kalender gemarkeerd.
In de zoekresultaten krijg je veel mogelijkheden en kansen aangeboden. Naast je gewenste data vind je ook alternatieve vluchten die aangeduid zijn met een rood ballonetje. Daarenboven vind je de vanaf-prijzen bovenaan op de datumbalk. Het volstaat op de specifieke datum te klikken om de vluchten te kiezen. 
Op chartervluchten heb je de mogelijkheid te kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. Onze standaard economy stoelen (drie stoelen naast elkaar), evenals de extra brede comfort-stoelen (twee stoelen naast elkaar met extra veel beenruimte), als de Ecoplus klasse (2 rijen achter de comfortklasse) Deze klassen kunnen tegen een klein prijsverschil worden geboekt.

Voor alle andere bestemmingen met lijndiensten of charters kies je in de zoekbalk “alle vluchten”. Maak een keuze tussen een enkele reis of een retour, geef je vertrek- en aankomstluchthaven en geef de gewenste data in. Daarna rest je nog een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Na deze keuze voer je de contactdetails en passagiersgegevens in (zoals vermeld op de paspoort van de betreffende passagier). Onze brekingsmodule zal je verder leiden naar de betaalpagina waar je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden. Rest je enkel nog je koffers te pakken en te genieten van je reis! 
Action