DP-4222445314.JPEG

Over ons

Flybru is een geregistreerd handelsmerk van Pala Tourisme in Brussel.

Opgericht in 1991 kunnen we bogen op meer dan 25 jaar ervaring en specialisatie in voordelige tickets wereldwijd en allerlei vakanties waaronder kant en klare pakketreizen maar ook individuele op maat (tailor-made) vakanties.

Reeds jaren organiseert Flybru eigen charters naar verschillende bestemmingen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines en Tailwind Airlines. Voor de bestemming Eskisehir is Flybru de absolute marktleider!   

Met onze dynamische medewerkers in oa. 3 vestigingen en Customer Service Center staan wij u als onze gast optimaal bij in de keuze en boeking van uw volgende reis. Wij kennen als geen ander de vragen en behoeften van de duizenden klanten die U voorafgingen.  

U kiest met Flybru voor een lokale ervaren reisorganisatie met alle nodige garanties. Wij zijn namelijk lid van het Garantiefonds Reizen, lid van de ABTO Association of Belgian Touroperators, het keurmerk van de Belgische reisorganisatie; werken onder een Belgische licentie en beschikken over een Iata-licentie. 

Bedrijfsgegevens
Flybru.be is een geregistreerd handelsmerk van Pala Tourisme bv
Licentie A1608
Ondernemingsnummer BE 0462.106.317
Iata 08210871
ING Bank IBAN BE22 310130820047
BIC BBRUBEBB

Action